Feel the feeling
01 MX-5 NC aan zee - 3-stack met rand en schaduw (2)
 
Je werkdag loopt ten einde.
 
Zoals gewoonlijk heeft je werk je deze dag weer helemaal opgeslokt. De buitenwereld is aan je voorbij gegaan. Maar je hebt vandaag wel weer het een en ander voor elkaar gekregen.
 
Je voelt je moe, maar voldaan. Je collega's vertrekken de een na de ander richting huis. Het wordt leeg op de zaak. En ook jij besluit, dat het voor vandaag wel genoeg is geweest.
 
Je loopt naar buiten. En een zee van licht overspoelt je. Je hebt de hele dag niet in de gaten gehad, dat het buiten zulk heerlijk weer was.

 

Je loopt de parkeerplaats op en daar staat hij, jouw MX-5. Je stapt in, doet het dak open en start de motor.02 MX-5 NC aan zee - 2-stack met rand en schaduw (2)

Je kent een leuk slingerweggetje, dat je binnendoor naar huis brengt. Dat moest je vandaag maar eens nemen.

 

Je geeft gas, draait de weg op en plots verandert de wereld om je heen. Je voelt de wind door je haren en je ervaart als uit het niets het gevoel van absolute vrijheid. Je ademt diep en de hele dag valt van je af.
De horizon is nu de grens van jouw wereld van ruimte, water en wind.

03 MX-5 NC aan zee - 1-stack met rand en schaduw (2)En opeens besef je, dat dit is waar het eigenlijk om gaat. Je haalt weer diep adem en je voelt je compleet gelukkig.

 

Jij en je MX-5, jullie kennen elkaar als geen ander. Je weet precies wat je moet doen om je MX-5 te sturen waar en hoe je maar wilt.

 

Geluk - besef je - is simpel en altijd dichtbij.

Copyright © 2018 MX-5RoadsterClub.NL

Follow Us

facebook youtube


Preferred suppliers

Cabrio Care

MX5Winkel.nl

IL Motorsport

Main Page Contacts Search